2021-02-01 495 瀏覽
「香港篇 - 中環」“Babacio 🍕” 🌟🌟🌟🌟/5望住大館食🍕咪話唔chill😎又岩哂打卡📸平日weekday有lunch set $188 飽到上心口🤰🏻🔻Insalatina 🥗🥗好新鮮🥳仲比你任加黑醋油🤩大大兜咁🥳🔻Pizza🍕🔹Tuna (Tomato, Mozzarella, Tuna, basil)🐟餅皮係我鐘意既即搓既批皮脆批底薄🥰食落好煙韌🥰吞拿魚🐟幫個🍕帶來多d咸香🥰Basil🌿同🍅幫個🍕帶左d清新既味道🥰🧀夠拉絲 不過可以再多d🥳🔹Piccante (Tomato, Mozzarella, Spicy salami) 🍖批皮一樣 帶點焦香🥰辣肉腸焗到脆邊🤤依個係不死組合😎點食都咁好味🤤🔻Dolci or drinks🔹Mini tiramisu 🍨🌟🌟🌟🌟一定揀tiramisu!好過野飲😍好creamy😋面頭超多可可粉🤩咖啡味幾濃🤤lady finger浸到軟淋淋🤤💁🏻‍♀️我同👩🏻食左半份🍕已經飽到上心口🤰🏻食完依餐 晚餐都慳番😂有個專屬打卡位幾好📸唔洗怕影唔到靚相😘😘
「香港篇 - 中環」
“Babacio 🍕” 🌟🌟🌟🌟/5
望住大館食🍕咪話唔chill😎又岩哂打卡📸