2022-09-20 271 瀏覽
東廣場超多餐廳,但唯獨呢間感覺最靚、最chill,空間好大👍🏻。見啲嘢食相擺盤又靚,完全係打卡able🤪,所以想試吓佢✨芒果蟹肉牛油果沙律($128)賣相一流,底層係芒果,中間係蟹肉,面層係牛油果蓉。第一啖食落去就已經食到好香嘅蟹肉味,味道好搶,3層一齊食反而牛油果味唔係咁出。呢道做冷盤食一流,加埋啲火箭菜食好醒神。香煎美國雞胸($138)有驚喜,雞胸煎到金黃色,一啲都唔鞋。夾埋薯餅、長柄西蘭花食唔錯,如果多返汁點嚟食就更好喇。炸意大利燒烤菇配松露蛋黃醬($68)呢款小食最有驚喜!第一眼睇佢個樣好似炸雞,因為好大舊😂食落去勁香口,炸得好香脆,咬落去又多汁😋抵食~飲品方面勁靚,少女心爆發😂😂。我哋叫左紫薯鮮奶($42)同雜莓乳酪沙冰($50)。兩杯飲品唔係得個樣,味道我都係非常鐘意。前者紫薯味香濃,同牛奶好平衡,唔會過甜,飲落有陣陣紫薯香,相信熱飲會更出色。後者亦都係貨真價實,莓味濃,口感順滑,唔會過甜過酸。最後想稱讚一下,呢度嘅自助斟水竟然有sparking water!!平時餐廳有汽嘅水要畀錢,但係呢度唔洗👍🏻👍🏻我同朋友係咁飲🤣🤣

芒果蟹肉牛油果沙律($128)
芒果蟹肉牛油果沙律
芒果蟹肉牛油果沙律

香煎美國雞胸($138)
香煎美國雞胸
香煎美國雞胸

炸意大利燒烤菇配松露蛋黃醬($68)
炸意大利燒烤菇配松露蛋黃醬

紫薯鮮奶