2022-10-05 20 瀏覽
上次行去港鐵站見到Graceland 好Chill,好多外國人係到飲酒,環境超正,今日我同朋友即興去Happy Hour 。餐廳裝潢好有懷舊美國小鎮風格,有半開放式設計的吧枱位,可以望到街外環境,而且門口亦有部黑膠唱片點唱機,免費點唱,環境非常Chill侍應全部都係外國人,非常熱情有禮。乜都有早餐炸雞窩夫一睇餐牌,已經覺得好特別,原來窩夫上鋪滿隔漢堡扒、煙肉、炸雞、太陽蛋,賣相好吸引,而且份量十足,窩夫口感鬆軟,而炸雞粉漿厚薄適中,外脆內軟,加上楓糖醬後,估唔到味道非常之夾,口感好豐富。分享拼盤分量十足,入面有BBQ豬肋骨、蜜糖BBQ雞翼、水牛城雞翼、炸雞、脆皮拉絲芝士條、薯寶,全部都新鮮熱辣辣炸起,雞翼醃得好入味,炸雞一樣外脆內軟,份量2-3人share 一齊食,岩岩好。

侍應全部都係外國人,非常熱情有禮。

乜都有早餐炸雞窩夫

分享拼盤