今日行過經過見到呢一間好正嘅鋒哥廚房, 喺出面望一望個餐牌,平到不得了,於是就忍唔住同朋友一齊入咗嚟食飯呢一度主打嘅係食烤魚,之後再要係任食麻辣雞煲,食完之後仲有任食放題打邊爐,真係冇得輸,大胃王都可以過嚟挑戰吓!!!🔀🔀首先最推介嘅,就喺佢哋個麻辣烤魚,真係標準四川風味🐟配合秘製醬料,香口又麻辣刺激,魚肉嫩滑,新鮮爽口。⏺⏺麻辣雞煲就更加有誠意, 雞煲嘅麻辣味道好香,真係又麻又辣‧食雞‧食辣, 而且雞肉都非常之嫩滑🍲🌶。⏭⏭四川麻辣湯底香辣味濃, 我哋叫咗呢一個湯底做火鍋湯底,我覺得辣得適中,湯濃郁而又唔會過鹹🔄每樣食品,好似安格斯牛頸脊、鮑魚、魚蛋、豬肉丸、白菜等等, 整體嚟講性價比都好高,唔能夠話係非常之好食,但係絕對係用心挑選過嘅食材,唔會有拗撬。🔄 最最最最最重點推介嘅當然一定要講,呢度有超級多款生啤🍺 任飲,款式真係多到冇得輸,喺香港地真係數一數二🍦🍦結尾嗰陣就有Häagen-Dazs雪糕, 任食,食到好爽,最後加埋雪糕,係一個完美嘅。總之,呢次嘅飲食體驗絶對係:「滿足」❗太正,超值和多樣化選擇非常適合各種口味!