2024-08-14 349 瀏覽
除了醉人海景之外,出色的美食也同樣重要,美食加靚景又舒暢的環境,令整個用餐更添舒適、渡假氛圍。今日天氣真係好好 , 為咗唔嘥今日咁好嘅天氣 悠然安坐於海邊雅座上,沉浸於開揚舒適的海景, 飲下嘢傾下計, 之後後入番餐廳嘆住冷氣食好嘢😍yeah 🎉Lavender forever真係冇改錯名, 紫色真係好靚夏天飲酸酸地特別清涼, 仲打卡一流🤣🤣Poem of bamboo除咗有薄荷葉仲有竹蔗茅根消暑一流扇貝配🧀芝士🥓🎂煙肉碎扇貝肉撒上少許芝士,令焗扇貝有更豐富的層次,絕對係超正,不過記要趁熱食🥩封門柳蕃茄意粉🍝用了新鮮蕃茄煮汁,絕對唔係茄膏味👍🏻,配上封門柳❤️‍ 超級開胃好味! 香草燒法國燒春雞配黑松露牛油超級精👀, 店員成個雀籠盛載住燒春雞,即刻心心眼😍 唔知好睇而且好好食燒春雞肉勁嫩滑入面勁juicy , 側邊仲有好多唔同類型嘅配菜甘筍仔🥕燒薯仔 🥔粟米🌽 唔同顏色嘅蕃茄仔🍅 翠玉瓜🥒仲有蘆筍bb, 即刻覺得好健康

Lavender forever

Poem of bamboo