2023-11-04
【CHILL⚠️夜景中享受德國啤酒節😳】/////Cielo星幕同Storellet優惠平台合作 推出(德國啤酒節滋味套餐) $200都唔洗就有豬手同生啤 可以再用加購價換取德國香港腸拼盤🥰喺47樓室外用餐感覺好舒服 可以欣賞將軍澳夜景同感受海風🥳即日起至11月30日 Follow小編再加 @storellet 就可以留言{免費領取}1杯免費Erdinger Weissbier生啤(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)套餐包括德國鹹豬手配酸椰菜($198) 德國腸拼盤 ($98) Erdinger Weissbier 生啤!!!💬豬手份量非常多 外層脆皮 内層肉質微鹹富膠原蛋白 配酸椰菜酸甜味道可以解膩😬📎德國腸拼盤有脆皮芝士腸、白香腸同法蘭克福腸🤘🏻三款各有特色 脆皮芝士腸特别多汁 啤酒入口順滑 散發淡淡麥味同果香 一邊食嘢一邊飲酒傾偈真係好chill👅🧡記得先成為Storellet 會員 就可以享有惠顧豬手套餐雙倍積分優惠 到餐廳消費都可以儲積分 兌換優惠 個Apps仲有其他餐廳㗎😼
/////