2023-05-21 58 瀏覽
~🍽: Cabana Breeze (東涌)========================🌃: 現場會有人自彈自唱🎶🎤成個感覺勁chill~‼️: Shuttle 要半個鐘一班,去嘅時候可以睇清楚班次先🚍🚍=========================⬇️⬇️⬇️食評⬇️⬇️⬇️【混合海鮮披薩🐙🍕】($188)🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑佢海鮮好豐富🤩🤩 分別有原隻八爪魚仔🐙、帶子🐚、蜆肉🤍、蝦 🦐 值得一讚嘅係八爪魚仔食落淋淋地好彈牙🦷🦷 唔會焗得太老~ 配埋鹹鹹地嘅調味成件事恰到好處🥰🥰另外pizza嘅餅底係屬於冇咁脆嗰隻嚟嘅🍕🍕 不過配埋芝士同海鮮一齊食都幾惹味❣️❣️—————————【黑松露卡邦尼意大利闊麵🧆🫕】 ($188)🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑佢會有塊bacon喺上面做點綴🥓🥓 賣相幾精緻✨✨ 而且一攞上枱已經聞到陣陣嘅松露香🧆🧆食落個汁會偏薄🤏🏻🤏🏻 所以唔會一食落去就覺得好膩🛢️🛢️ 不過調味亦都算足🧂🧂 忌廉汁嘅甜味配埋芝士嘅鹹香都真係幾夾🫕🧀 再加上有松露味做點綴🧆🧆 成件事恰到好處💖💖—————————【提拉米蘇☕️🍰】($88)🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑賣想嚟講都幾靚😍😍 而且份量都算多🤎🤎 兩個人sha

🍽: Cabana Breeze (東涌)
========================

🌃: 現場會有人自彈自唱🎶🎤成個感覺勁chill~

=========================
⬇️⬇️⬇️食評⬇️⬇️⬇️

【混合海鮮披薩🐙🍕】($188)

🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑

—————————
【黑松露卡邦尼意大利闊麵🧆🫕】 ($188)

🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑

—————————
【提拉米蘇☕️🍰】($88)

🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑

賣想嚟講都幾靚😍😍 而且份量都算多🤎🤎 兩個人share啱啱好👯‍♀️👯‍♀️ 應該值得一讚嘅係佢層可可粉好香🍫🍫 d cream 亦都好滑🫕🫕 另外蛋糕亦都唔會話太淋🍰🍰 成件事恰到好處❣️❣️ 推薦推薦~

—————————
【EXOTIC BREEZE🍹🍹】($72)

🐹: 麻麻地橙汁d fd~😂
🦊: 🌕🌕🌕🌗🌑

佢入面會有熱情果💜、橙🍊、菠蘿🍍、芒果🥭、香蕉🍌同檸檬水🍋🧊

口感會有啲濃稠🫗🫗 而且都幾大杯🍹🍹 感覺幾真材實料👍🏻👍🏻 味道會以芒果味為主🥭🥭 其次會有熱情果同橙味💜🧡 成件事充滿夏日風情🏝️🏖️

=========================
🌟性價比:8/10
💖回頭指數:8.5/10

加1️⃣服務費:⭕️
—————————
👩🏻‍🍳餐廳 : Cabana Breeze (東涌)
📍地址 : 東涌怡東路9號T Bay地下12-15號舖 (Sheraton 酒店旁)