2021-12-23 432 瀏覽
行完APM,吾想同人逼,食貴夾吾值嘅嘢,俩個人過咗去工業區果邊揾食!畀我哋揾到呢間位於駱駝漆大廈3座11樓新開張嘅餐廳!餐廳裝修簡單,播放著輕鬆音樂,感覺舒服優閒!食物貴精不貴多,有全日早餐、廚師推介、主茶、甜品,餐飲!我哋點咗~一個小食~兩個主食~兩杯飲品✨惹味脆炸單骨雞翼伴黑咖喱醬雖然係單骨雞亦,但都好大隻。外面炸得金黃酥脆,內裡雞肉嫩滑,點埋個黑咖喱醬,好特別!✨亞泰香辣燒春雞伴香脆意大利瓜條及清新薯仔沙律燒春雞除咗肉嫩吾嚡口,仲有泰式嘅香辣味。意大利瓜條炸到香口,再配搭薯仔沙律,味道清新!✨麻辣海龍王海鮮意大利飯呢個意大利飯,有別於平時食嘅味道,米飯煙韌有咬口外,忌廉汁仲有麻辣感,冇咁漏。再加上蔬菜粒,同多種海鮮提味,有驚喜!大蝦新鮮爽口,帶子結實甘甜。欣賞大廚師將魚仔炸成脆片,增加視覺同味覺感!小食同主食嘅車厘茄非常新鮮🍅🍅✨棉花糖可可(左),薄荷清檸梳打(右)朋友話棉花糖可可令人有種開心快樂感!而薄荷清檸梳打就有種清新感!估吾到店舖細細,食物有驚喜同創意,值得推介同收藏!

畀我哋揾到呢間位於駱駝漆大廈3座11樓新開張嘅餐廳!
餐廳裝修簡單,播放著輕鬆音樂,感覺舒服優閒!

食物貴精不貴多,有全日早餐、廚師推介、主茶、甜品,餐飲!
我哋點咗
~一個小食
~兩個主食
~兩杯飲品

✨惹味脆炸單骨雞翼伴黑咖喱醬

✨亞泰香辣燒春雞伴香脆意大利瓜條及清新薯仔沙律

✨麻辣海龍王海鮮意大利飯

小食同主食嘅車厘茄非常新鮮🍅🍅
✨棉花糖可可(左),薄荷清檸梳打(右)

估吾到店舖細細,食物有驚喜同創意,值得推介同收藏!
  • 麻辣海龍王海鮮意大利飯