2022-11-26 104 瀏覽
🧡Please follow my IG : orororenji☆ 𝙊𝙖𝙨𝙞𝙨 𝘽𝙖𝙧 & 𝙂𝙧𝙞𝙡𝙡尖沙咀諾士佛臺1號8樓✦ 地中海烤雞配希臘沙律火箭菜烤雞好多肉汁,肉質嫩滑,仲都幾好肉下添,佢配左個辣紅椒汁,點埋一齊食好惹味,另外沙律好清新,配搭幾好。✦ 酥炸原隻軟殼蟹蟹肉蟹膏意大利飯大大隻脆卜卜軟殼蟹,意大利飯幾有咬口,唔會話太硬,入面好多蟹肉蟹膏,仲有好多菇,令到個口感又唔同d,幾好食。✦ 自家製香脆蝦多士多士包住嘅蝦肉好厚身,而且好彈牙,外面脆脆咁,平時好怕d蝦多士有油膩感,但呢個唔會,good good 。✦ 雜莓香濃朱古力撻伴紅莓醬朱古力味濃,配左雜莓一齊食,酸酸甜甜咁幾好味,同埋個樣簡單得黎又幾好睇,食埋呢個甜品就完滿啦~之前同朋友黎食過tea,覺得呢到環境幾好,佢有一區係整左d鳥籠凳咁,都幾靚,今次試下晚餐,都ok wo,服務仲幾好tim,大家有興趣都可以黎試下。

☆ 𝙊𝙖𝙨𝙞𝙨 𝘽𝙖𝙧 & 𝙂𝙧𝙞𝙡𝙡
尖沙咀諾士佛臺1號8樓