2024-06-25
前星期去咗這間酒吧試吓,裝修以大佛為主題加上古董擺設,掛上紅紅的燈籠🏮,設有室內同室外area,環境昏暗好chill!Heaven Hana :有淡淡荔枝同玫瑰花🌹香味,加上微微氣泡,花香味突出!Coyo Cogurt,: 微微的椰子味🥥,加上少少檸檬汁,酸酸甜甜好好飲!A5 Wagyu Beef : 金箔魚子醬A5和牛,賣相相當吸引🤩,和牛入口即溶;和牛下面有塊多士再加上金菇,口感豐富!Steamed Spidy Oyster 🦪 w. Wine : 廣島蠔好肥美、再配上辣酒煮,好鮮味呢!Egg White Tamegoyaki: 第一食蛋白肉子燒,蛋味十足,質感好鬆軟滑, 再配上明太子醬,味道好夾!Sait and Papper Soft Shellerab:炸得好香脆,用來佐洒一流!串燒我哋仲叫咗Homemade chicken meatballs ,Grilled Eel,Ox Tongue同Rolled Pork Belly !全部即叫即燒,好好味呢🩷Overall, 食物,環境、服務都好好🩷
Overall, 食物,環境、服務都好好🩷