2020-11-04 59 瀏覽
一間好有vintage風既中環cafe 店內用黑膠碟播住懷舊英文歌 好chill好relax 好想係度hea 一個下午 Lunch set 大部分飲品有半價Avocado & salmon croissant$85好足料 一d都唔吝嗇牛油果同煙三文魚 牛角包夠鬆脆 層次分明 充滿牛油香 幾出色 牛油果用左鹽同黑胡椒調味 加埋煙三文魚既咸香 好食😋 伴碟有新鮮沙律 配上酸甜既醬汁 開胃 牛角包睇落細細份 但食完好飽肚Chicken & avocado sandwich$88同樣用上好多牛油果同雞肉 雞肉都幾嫩滑 整體感覺清新 包裝幾精美 方便顧客食用 唔會跌唒d餡料出黎👍🏻 三文治食左一半已經有飽肚感另加$24配Artisan Signature Iced Americano 用上咖啡冰粒 幾特別 唔會整淡杯咖啡 加$23配Hot Green Tea Latte 拉花幾靚 抹茶味尚算濃郁 唔錯
Avocado & salmon croissant$85

Chicken & avocado sandwich$88