餐廳: no.11
資訊:

2021-03-14 109 瀏覽
兩年冇嚟長洲,話長唔長,話短唔短,但就變化頗大,變得冇咁悶,仲多咗好西食,呢間上次大胃嚟都唔覺有嘅,試吓先啱啱行完山睇完奇石,行到身水身汗,杯柚子杯又大杯又解渴,啱晒嚟親cafe點會唔飲啡吖?呢杯latte夠晒賞心悅目,而且振奮埋疲憊嘅身軀三文魚好綿,同toast好軟熟,彼此合作無間譜出美味班尼迪蛋實在出色,有蛋味得嚟仲提升埋三文魚嘅味道同toast嘅質感呢個組合令人好滿足,唔多鍾意食腸同煙肉嘅大胃都覺得好好味好少cafe有賣焗薯,而且質素奇高,薯肉打成蓉再混合蟹肉,鬼斧神工其實呢間食物比飲品質素更高章,嚟長洲真係可以食吓,冇走寶

柚子茶

鮮奶咖啡

煙三文魚賓尼迪蛋

三文魚好綿,同toast好軟熟,彼此合作無間譜出美味

牛油果醬蟹肉焗薯

呢個組合令人好滿足,唔多鍾意食腸同煙肉嘅大胃都覺得好好味

其實呢間食物比飲品質素更高章,嚟長洲真係可以食吓,冇走寶
2021-03-13
柚子茶