2021-04-07 89 瀏覽
小叉今日去左大館朝聖, 睇完市集同展覽之後, 緊係唔少得去埋coffee shop 打下躉啦!依度嘅全木材裝修風格, 好日系,好文青,非常配合大館嘅藝術方向。一入到去就有種好令人放鬆嘅感覺。收銀枱附近仲有各式咖啡手沖用具, 咖啡愛好者記得睇下尋下寶!依度嘅outdoor 座位比較出名,所以好多人等, 排隊時都要特別request 先有。但小叉之後有約所以就揀左take away~🍴Iced mocha $50小叉中意飲 D mocha係用朱古力漿而唔係用粉沖嘅, 依杯mocha 有朱古力味得黎唔會搶左咖啡味🍫🍴黑朱古力味噌曲奇 $28見到個味道咁特別就一於試下。曲奇面有d 粗粒鹽,一開始食到多鹽嘅位就會好咸, 但掃走多餘嘅鹽再試, 曲奇外皮脆身,而且好濃黑朱古力味, 味噌味其實唔太覺, 但整體味道係似海鹽朱古力曲奇🍪而且非常大塊,推薦大家一試✨

🍴Iced mocha $50

🍴黑朱古力味噌曲奇 $28
15 分鐘 (堂食)
下午茶
  • 黑朱古力味噌曲奇