餐廳: A Tavola Bar & Grill
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
餐廳: A Tavola Bar & Grill
資訊:

2022-12-23 31 瀏覽
🏠朋友話想入去東涌東薈城名店倉行下,加上聖誕節又就快到,於是決定今日入去行吓,睇下會唔會可以買到聖誕禮物黎獎勵下自己。行完見攰攰哋,我地就揀咗係海堤灣畔嘅A Tavola Bar & Grill食晚餐。A Tavola Bar & Grill集合左餐廳,酒吧,Live Band於一身,佢仲分室內同露天兩部份。食物方面我哋就叫左1️⃣ 玉米片2️⃣ 脆雞肉巴馬芝士沙律3️⃣ 意大利辣肉腸披薩4️⃣ Strawberry Smoothies & Pineapple Smoothies💬整體上食物嘅質素唔錯,款色又夠多,而且份量十足,性價比高。再加上餐廳環境舒適又寫意,地方算大,當晚仲有Live Band 表演,值得推介大家假期入黎relax下同放鬆下。

食物方面我哋就叫左
1️⃣ 玉米片