2023-10-23 1071 瀏覽
見天氣涼涼地,試吓坐室外Chill吓先😝呢度只有一張室外枱,如果想坐要預先卜定!唔覺唔覺我哋就叫咗好多嘢食😍⭐️明太子蟹籽意粉熱食係幾正,勁足料!一定要趁熱食,凍咗會痴埋一舊,唔好問我點解知道🙈(不過都正常)⭐️牛油果芝士墨西哥粟米片推薦👍🏻 ⭐️小食拼盤香炸海苔魷魚條勁出色,新鮮炸出嚟,擺咗一陣先食都脆卜卜❗️平日唔好炸嘢嘅媽咪都鐘意🫶🏻⭐️火炙雞泡魚乾配蛋黃醬傾計送酒一流🤤⭐️意大利黑醋牛脷最快畀大家搶曬,酸酸甜甜唔會有食濟嘅感覺🤭⭐️唔係章魚燒賣正常發揮~🍺愛的泡泡同個名一樣真係多泡泡,又估佢唔到係杯咖啡嚟😂 勁有心思🍹St-Germain Sprintz鐘意果味酒嘅會喜歡💕 佢最貼心嘅係酒精類飲品會按照酒精濃度排列,大家可以自行選擇🤩🍰黑芝麻芝士蛋糕濃香嘅黑芝麻味係唔錯嘅,份量細細件啱啱好🍰柚子芝士蛋糕清香嘅柚子🍨楊枝甘露呢個甜品雞尾酒形式好特別,分咗幾層鋪墊,最後再攪勻先食得。但係可惜要攪勻好困難,令到前面三份一杯都係太濃嘅雞尾酒味,搶咗楊枝甘露甜品嘅感覺好耐冇好好Chill返晚,星期六日夜晚8點仲有busking😇 不過餐廳嘅主食選擇唔多,唔太餓嘅時候過嚟同朋友飲返兩杯啱曬🤗
見天氣涼涼地,試吓坐室外Chill吓先😝
呢度只有一張室外枱,如果想坐要預先卜定!
唔覺唔覺我哋就叫咗好多嘢食😍

⭐️明太子蟹籽意粉

⭐️牛油果芝士墨西哥粟米片
推薦👍🏻

⭐️小食拼盤

⭐️火炙雞泡魚乾配蛋黃醬
傾計送酒一流🤤

⭐️意大利黑醋牛脷
最快畀大家搶曬,酸酸甜甜唔會有食濟嘅感覺🤭

⭐️唔係章魚燒賣
正常發揮~

🍺愛的泡泡
同個名一樣真係多泡泡,又估佢唔到係杯咖啡嚟😂 勁有心思

🍹St-Germain Sprintz

🍰黑芝麻芝士蛋糕
濃香嘅黑芝麻味係唔錯嘅,份量細細件啱啱好

🍰柚子芝士蛋糕
清香嘅柚子