2024-10-12 267 瀏覽
嗌完嘢食之後即刻就有餐包 見我地熱到出哂汗 店員都好貼心即刻問我要唔要杯凍嘢/水飲🫶🏻個餐包有2款唔同味道嘅包 仲配埋黑松露醬 絕對唔馬虎📍Selection of cold cut and cheese📍Roman meatball肉丸好juicy 肥瘦肉比例適中 唔會太肥膩又唔會太乾柴 配埋蕃茄醬 食落好開胃📍Prawn and asparagus risotto Risotto飯粒軟硬適中 食落有海鮮嘅鮮甜味 加埋煎香嘅大蝦同蘆筍 好豐富📍Spaghetti alle vongole扁意粉食落好彈牙 個汁帶好香嘅蒜蓉同白酒香味另外仲有好新鮮嘅蜆肉📍Tiramisu Expresso嘅苦味同cheese嘅甜味比例剛好不會過份死甜又不會太苦澀 咖啡降低芝士的飽膩感 而且口感食落好smooth📍Cheesecake餅底加入咗肉桂 味道更豐富 cheesecake嘅味道介乎係new York cheesecake同日式cheesecake 嘅中間 香濃芝士味得嚟又略清新 環境好舒服 除咗食飯之外 都幾岩飲吓嘢/朝早食個brunch 望吓行過嘅路人放空吓

個餐包有2款唔同味道嘅包 仲配埋黑松露醬 絕對唔馬虎

📍Roman meatball