2018-01-14 993 瀏覽
與舊同事飯聚,舊同事在app搜尋到呢間嘢有六折,望落幾抵食,就去試下堅唔堅。叫咗dinner set .前菜:份量非常少,用一瓷羮盛著一細塊麵包,上面應該係鵝肝醬配一粒類似橙乾嘅乾果,從見過這樣嘅配撘,望落有啲怪,但食落口完全唔同感覺,乾果與鵝肝醬味道好夾,乾果中和了醬嘅肥膩感,好好食。跟住同朋友分享兩個頭盤,第一個八爪魚配呑拿魚,呢個冇乜特別。第二個係青口,要左cream sources,呢個就唔同,鍾意食cream嘅朋友一定喜歡,個cream 唔會好漏,好香,仲要配埋麵包一齊上,可點嚟食,好正!主菜:燒羊仔肉,要咗medium,賣相已經冇得頂,個汁甜甜地,同南瓜汁好夾。羊仔肉有少少穌(個人認為食羊冇穌味不如唔好食),medium啱啱好,夠淋,底下有啲蔬菜,另人覺得冇咁膩。呢間嘢平日晚上冇乜食客,又提供discount,又有outdoor seating ,冇限用餐時間,非常適合一大班朋友聚會。

叫咗dinner set .