2009-04-08 19 瀏覽
昨日去到本想睇下D 復活節精品, 結果都係無心水! 後來見到新產品 "朱古力脆片", 睇成份入面有薯仔, 以為會好似 royce 的朱古力薯片, 問店員才知道不是那種, 好奇心之下就買了dark chocolate 一款來試. 一片脆片, 大部份都是朱古力只是加了點脆的東西在薄片中, 其實真的沒有什麼薯仔味, 感覺就好似加了rice crisp 或脆糖一樣.Packing 靚, 朱古力味道OK, 不過無咩特別, HK$88 一盒, 其實真係有D 貴~另外亦試咗朱古力原粒杏仁 (milk chocolate), 太甜無乜朱古力味同 GODIVA 無得比! HK$7x 一盒十八粒!

朱古力脆片
$88 (其他)