2010-02-19 18 瀏覽
逛街逛到SOGO,經過DONQ又忍唔住入去睇下有咩好食,買返個填下肚先(雖然個肚都已經無咩空位)。係DONQ兜左一圈,唔知點解想食D甜甜地朱古力既野,見呢個Chocolate Marble外表都唔差呀,就又買返個食下,身邊既人都已經無我咁好氣。$12 一個都唔算好平,買完即刻急不及待試下,不過就.... 認真麻麻地好食。首先佢既外表係比較硬的,唔知係咪配合返個名?但再咬落去都唔覺得好軟熟,而且個麵包都幾凍下。佢朱古力味好淡,只係好薄的偶而一行,食食下會發現佢突然有層朱古力醬的,不過都依然係麻麻地,朱古力醬無咩味,唔香,總括黎講唔係幾好食。再睇落去OR食評發現大家讚親既都唔係好關朱古力事,下次等我再買第二款試下先。

chocolate marble