2K
2008-12-19 192 瀏覽
一邊廂甜魔食友們去掃 Chocolux, 另一邊廂我就因為「工作」關係無得跟埋去... 可幸對住一疊二疊黑黑白白對到一頭煙之際, uncle 拎了一盒 Royce 請我0地食. 呢隻係 "mild cacao" 的 "Chocolate Staff", 睇0左都唔知係乜 呢隻同之前食過深藍色盒的 bitter 味一樣要雪凍, 打開入面一樣有一小隻膠刀狀工具, 俾你切開一個個 cube 食... 質地十足 Meltykiss, 入口即溶, 好滑好細緻, 雖然唔係 dark chocolate, 但朱古力味仍然好香濃, 食完一 cube 又一 cube!咁好食, 唔怪得0個時朋友 T 推介朋友 C 買 Royce 出品0黎追女仔啦, 哈哈哈哈. 多謝 uncle 請食朱古力!

多謝 uncle 請食朱古力!
追女自用皆宜, 哈哈哈