2024-01-05 256 瀏覽
因為住東涌,聖誕節嗰晚去咗La Rosabelle dinner. 响Open Rice book 咗6:30pm, 去到其實都唔使book位,呢度長期都有位。真心唔知佢點生存。其實佢食物,環境,Service都唔差,可能位置比較偏僻,通常去都係附近啲住戶。嗰晚見佢有Christmas set dinner, 我哋叫咗一個,再加一個pepperoni pizza. Set dinner 包龍蝦湯,-個main, 甜品,再加一個紅/白/氣泡酒,都係$488,其實都幾抵。Pizza 都好大個,上枱嗰陣都熱辣辣,餅底又脆,真心好味。個set 我哋揀咗Turkey, 我個人覺得麻麻哋。dessert 係chocolate cake with cranberry sauce, ok啦。全晚都係得小貓三四隻,真心希望佢哋捱得住。

全晚都係得小貓三四隻,真心希望佢哋捱得住。
2023-12-25
聖誕節