2022-08-31
📍荃灣路德圍一向都係美食集中地但CAFE 就只有轉角位置嘅BEANS 最近轉咗舖係觀塘區出名💛店 啡奴餐廳依然沿襲原舖嘅木系裝修 感覺休閒寫意COFFEE SLAVE 一向以咖啡聞名 見字飲啡 啱曬COFFEEHOLIC🙆🏻♀️🌀 啡奴全日早餐食All Day Breakfast 最開心嘅係可以滿足你無數個願望✨有齊煙三文魚 茄汁豆 松露炒蛋 煙肉 香草豬肉腸 燒烤菇 沙律菜🌱 炒蛋夠滑有松露香 大啡菇Juicy嫩滑!🌀 爆漿提拉米蘇係呀 又係Tiramisu🙊 最近少少迷上咗! 厚厚的奶蓋層 用朱古力醬畫上拉花奶蓋層芝士味重 蛋糕太過濕潤 稍為影響口感可能因為我顧住食Main dish 室溫放置太耐 所以奶蓋已經定形 做唔到瀑布效果🌀 Cappuccino & Sparkling Cascara Tea 咖啡的確高質 咖啡味香濃有餘韻Cascara Tea 飲落有少少似酸梅湯🙈 麻麻地
荃灣路德圍一向都係美食集中地
餐廳依然沿襲原舖嘅木系裝修 感覺休閒寫意
🌀 啡奴全日早餐
炒蛋夠滑有松露香 大啡菇Juicy嫩滑!
🌀 爆漿提拉米蘇
係呀 又係Tiramisu🙊 最近少少迷上咗!
厚厚的奶蓋層 用朱古力醬畫上拉花
奶蓋層芝士味重 蛋糕太過濕潤 稍為影響口感