2021-03-21
小妹之前已經bookmark左E間辦館好耐, 今日終於有時間約埋朋友仔一齊去試下😊! 一去到就已經比佢嘅舊式鐵閘吸引左, 入面有勁多打卡影相位, 手殘都可以影到靚相🤳🏻! 餐廳環境幾大, 感覺好chill好舒服, E到提供多款輕食🥪, 咖啡☕, 特色飲品🍹同酒🥃! 小妹同朋友最後點左杯酒, 咖啡同兩款輕食之後就坐底傾下計, 享受一下慢活嘅時間! 🌟Jim beam Bourbon🥃E款波本威士忌帶有濃郁嘅橡木香味, 酒體飽滿, 口感滑順, 容易入口, 無嗆喉嘅感覺!🌟法式燉蛋泡沫咖啡☕(凍)👍🏻咖啡泡沫上面加上焦糖再微微燒燻, 味道香甜, 質感綿密滑溜, 咖啡奶味重甜度比較高, 但咖啡味依然突出, 推介!🌟西班牙黑毛豬火腿芝士三文治🧀🐖🥪香草麵包咬落非常脆, 黑毛豬火腿咸咸香香, 芝士份量剛好, 兩者味道平衡, 芝士唔會搶左火腿嘅味道! 🌟日本和牛漢堡扒🥩沙律🥗👍🏻旁邊嘅沙律菜新鮮爽脆, 加埋醋汁幾開胃, 和牛漢堡扒口感軟腍牛味重, 肉汁豐富, 味道唔錯!
🌟Jim beam Bourbon🥃
🌟法式燉蛋泡沫咖啡☕(凍)👍🏻