2023-08-30 78 瀏覽
樓主最愛cafe強勢回歸😍幾個月前耀華街嘅Coffeeology突然宣布結業,樓主真係非常傷心🥲畢竟佢嘅Tiramisu真係我食過香港top 3好味🥹點知!過左幾個月之後佢哋就重開啦!!鋪位重大咗好多😍所以我第一個星期就衝咗去食!不過好可惜Tiramisu賣晒(太晏起身),所以就叫左開心果tiramisu🥑雖然本人唔係開心果嘅fans,但都食得出好香濃嘅開心果味,相信鍾意食開心果嘅,你哋一定非常enjoy😹主食方面,叫咗千層麵同埋龍蝦意粉。千層麵嘅蕃茄味偏酸,但都非常香濃。而龍蝦意粉有隻好大嘅蠔,配埋香濃嘅龍蝦汁,好鮮甜!——-📍Caflex by the coffeeology地址: 銅鑼灣勿地臣街15A號地舖#foodheals_銅鑼灣#hkig #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodblog #香港 #香港美食 #香港好去處 #香港旅行 #hkcafehopping #hkcafe #cafehopping #銅鑼灣 #銅鑼灣美食
樓主最愛cafe強勢回歸😍

——-