2020-12-02 376 瀏覽
=========================Bookmark咗呢間人氣日系cafe好耐,不過聽聞人潮好多所以一直未到訪🙈前排落堂行過見到唔係好多人,就入去食返個下午茶 放鬆下~🥰店舖裝修以木質為主,播住音樂,好有喺屋企嘅感覺,令人感覺好舒服😚------------------------------⭐️蘋果肉桂多士($45)呢個係舖頭招牌之一🤤賣相好靚,蘋果片井然有序排放喺多士上面,再淋上蜜糖🍯多士厚身,外皮烘得香脆,食落鬆軟👍蜜糖滲入多士中,味道微甜🥰蘋果片清新,充滿肉桂香,係perfect match!食員完令人感覺好comforting~🥰------------------------------⭐️抹茶拿鐵($45)奶味較抹茶味突出,但仍然有微微嘅回甘~甜度唔高,頗適合小編口味------------------------------整體嚟講環境好舒適,店主服務有禮💖食物未至於好驚喜但係比到小編一種好舒服嘅感覺🤤有機會都可能會再到訪😬------------------------------賣相:7.6/10味道:7.2/10性價比:5/10回頭度:6/10-----

=========================
⭐️蘋果肉桂多士($45)
⭐️抹茶拿鐵($45)
賣相:7.6/10
味道:7.2/10