2018-04-29 128 瀏覽
星期日唔洗開工心情靚,起身就帶埋呀媽去食brunch~食完就去shopping 😏😏😏朋友介紹話呢度環境唔錯,食物幾好又唔太貴,所以就帶呀媽黎嘆返下先地方真係幾闊落,呢個時段又唔多人,又真係坐得幾舒適啵😎😎brunch menu 主要分為三大類:salad 、pasta 同hotdog/burger呀媽就揀左碟香蒜蝦乾白酒汁既大蝦扁意粉,跟餐飲凍檸茶佢話個扁意粉同個蝦都好彈牙,煮得幾好,但就油左dd,如果無咁油就更好而我就要左份經典漢堡配炸薯條,而塊burger就order左5成熟呢個burger唔錯啵,真係5成熟wow,所以塊排有肉香又juice個炸薯條仲要係粗薯條,夠脆夠新鮮呀媽話佢仲有個胃未填飽😂😂咁就要多份豆腐 cheesecake 同佢share啦,清清地但個豆香都幾出,加上賣相咁靚,呀媽食完就滿足曬la個日我跟餐加錢飲既choco milkshake 都幾正,表面d配料當埋甜品食都得-同埋呢度d service 好好,令呢日個brunch都加埋分------------------------------食物質素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最優)價格水平:💰💰💰💰(5💰最貴)環境裝修:

地方真係幾闊落,呢個時段又唔多人,又真係坐得幾舒適啵😎😎

呀媽就揀左碟香蒜蝦乾白酒汁既大蝦扁意粉,跟餐飲凍檸茶

個炸薯條仲要係粗薯條,夠脆夠新鮮

食物質素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最優)
價格水平:💰💰💰💰(5💰最貴)
環境裝修:✨✨✨✨(5✨最好)
服務態度:🌟🌟🌟🌟🌟(5🌟最佳)
整體評分:❤❤❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)
是次評論及分數視乎進餐當天的品質而訂,亦同為個人觀感:)
午餐