2022-09-06 26 瀏覽
尋晚朋友帶咗我黎呢間勁有氣氛既餐廳酒吧🥰成間餐廳都係打咭位,我地臨走前仲瘋狂打咭🫣🫣勁想推薦大家黎試吓,因為無論環境、食物都係有水準👍真係每一個位置都係打卡位黑松露芝士醬配薯條🍟 $78薯條超級香脆,條條分明😝沾上佢哋調配既黑松露芝士醬超級惹味😋墨魚餅 $88墨魚🦑餅非常真材實料,食到有勁彈牙既墨魚粒,佢哋仲加入粟米粒調味,口感層次更豐富👍黑松露雜菌pizza $148呢個一擺上枱就見到外型好特別,pizza個邊皮勁薄脆😝拎上手雖然無好拉絲既感覺,但入口好薄脆,味道仲好香,充滿黑松露同雜菌嘅味道😋😋勁好食👍👍龍躉立鱗燒 $198呢個超驚艷😱好靚既擺盤,而且剛好踏入夜晚9點,佢地點埋蠟燭🕯️忍唔住喪影🤩🤩佢哋整到個龍躉嘅魚鱗真係企喺度,好有藝術感🥰魚肉非常新鮮彈牙,配上佢地既芝士醬汁,食落更creamy😋伴碟仲有蔬菜同翠玉瓜,中和醬汁既少少膩感😍😍呢款真係必點之一🙌📌 Garden Bar & Restaurant (尖沙咀)尖沙咀柯士甸路7-9號煥利商業中心地下A號舖#高質餐廳 #餐廳酒吧 #gardenandrestaurant #尖沙咀美食 #美食推介 #推介酒吧餐廳 #relax
真係每一個位置都係打卡位

黑松露芝士醬配薯條🍟 $78

墨魚餅 $88

黑松露雜菌pizza $148

龍躉立鱗燒 $198

尖沙咀柯士甸路7-9號煥利商業中心地下A號舖

#高質餐廳 #餐廳酒吧 #gardenandrestaurant #尖沙咀美食 #美食推介 #推介酒吧餐廳 #relax #teamhappyfoodies #globaleats #happyfoodies #internationalfoodiechat #foodies #hkblogger #tstfood #pizza #happyhour
2022-09-05
  • 龍躉立鱗燒