2023-03-24 40 瀏覽
本身想去另一間餐廳食lunch,不過排大隊,我哋又肚餓,見呢間唔洗等位,加上之前食過下午茶都不錯就入去啦~夢幻早餐🥓 $148擺盤應該有努力過,但都係有d亂咁🤣整體味道係ok👌🏻不過不失,當中最出色係烤菠蘿🍍呢道菜無得加錢跟餐,要正價散叫飲品~Venchi朱古力 $49拉花好得意😍有心思👍🏻venchi出品絕對唔會係死甜嘅朱古力,好味😋安格斯牛肉漢堡🍔 $178賣相係幾好,不過唔係我食我就唔知好唔好食😂但我見我朋友係無食晒~呢個可+$48轉套餐有餐湯和regular coffee☕️或honey lime🍋~本身入座起計用餐時間只有75分鐘⏰好彩之後無乜人,侍應都好好無一夠鐘就要我哋走,可以慢慢坐傾下偈~*・゜゚・*:.。.☻.。.:*・☆・*:.。. ☻.。.:*・゜゚・*😋#kellydiscovery_food 🫶🏻#kd_food_tst🫶🏻#kd_food_尖沙咀#尖沙咀美食 #尖沙咀打卡 #尖沙咀餐廳 #k11musea #尖沙咀 #tst

夢幻早餐🥓 $148

Venchi朱古力 $49