今日尼開港島區,咁啱經過尼間餐廳,見到價錢又唔貴,就入咗去了~本身期望真係唔高,因為覺得個價錢都係$60-$70就已經有一個意大利飯或者意大利粉,心諗仲點樣要求太多🙈點知真係好有驚喜 !首先叫咗佢個凱撒沙律🥰可能因為最近食得太少菜,所以就想叫個沙律食咗先!沙律嘅菜非常新鮮👍🏻同埋配搭佢哋自己調製嘅沙律醬~酸酸地非常之清新🥰 配搭小小嘅麵包糠~食落就更加有豐富嘅口感👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻之後叫咗個意大利飯😍意大利飯嘅質感係偏硬身~比較似正宗嘅意大利飯🙈所以如果唔習慣食硬身飯嘅大家 就要留意了!但係黑松露嘅味非常之濃郁!自己個人係非常鍾意嘅👍🏻👍🏻👍🏻❤️❤️之後就到意大利粉~味道好好❤️而且仲有幾塊煙三文魚 材料真係一啲都唔吝嗇 但係意粉嘅汁偏乾身 如果有多啲汁就更加好了!但整體來說真係非常之滿意❤️❤️❤️👍🏻👍🏻

但整體來說真係非常之滿意❤️❤️❤️👍🏻👍🏻