2020-05-15
座落Vcity斜對面,其實都好近西鐵站,就係喺新都影院果頭,估唔到新都呢邊有呢間cp值咁高的食店,下次睇完戲會再來食!!!要讚一讚呢度衛生,每張枱客人用完都會嘖滴露來抹,唔驚油膩同病毒細菌!黃店~下午茶好抵!都係牛肉餐,分左兩個選擇,可以揀第二份半價,或者食兩份送小食~其他MENU:呢隻豬好得意!我地叫左2個燒肉餐(日本和牛10件,板燒封門柳10件),第二份半價,包麵豉湯、飲品。呢度的茶底好香,完成唔會澀,厲害!麵豉湯日本和牛10件,板燒封門柳10件,油花好靚,好均勻,厚度都均真! 白飯加上飯素,更容易下飯~我就每塊都燒1分鐘左右,如果食店再細心d教埋最佳燒肉時間會更好!日本和牛油花多,油味香,入口即化,滋味無窮,板燒封門柳(傳說中的蝴蝶腩)就更重牛味,油花比較少,腍身又冇渣,都係一個燒伕好選擇!!!呢度原來用呢種一粒粒的燃料粒,換燃料好方便,火力都幾猛又均勻!
黃店~
其他MENU:
呢隻豬好得意!
呢度的茶底好香,完成唔會澀,厲害!