2024-09-17 808 瀏覽
星期六夜晚七點鐘最旺時段去到,都冇人等位,同之前旺市爭好遠,姐姐都冇咁串嘴,同有禮貌咗。 對上一次食 可能已經係一年之前, 大人食到接近尾聲, 但未食曬 (有小朋友佢食得比較慢 ),又未夠限, 服務員 都已經想執你張枱,收曬你啲碟,今次完全冇呢種壓力🤫, 都唔知好事定壞事。今次我哋兩個大人一個小朋友, 服務員安排 卡位我哋坐,我哋嗌咗一個兒童餐,魚肉生菜 ,牛三寶 ,咖哩魚蛋豬皮, 同埋腐乳生菜,兩杯特飲: 一杯菠蘿冰係跟個兒童餐,另外一杯額外叫嘅綠茶紅豆冰, 個兒童餐 真係有啲呃錢, 兩條雞尾腸同三片菠蘿 +啲肉醬意粉一啲肉都冇,跟住加一pat薯仔沙律,水準明顯下降,兒童餐有 一杯雲呢拿雪糕,問佢有冇其他味揀,可惜冇其他味道選擇。其他食物 不過不失,冇乜驚喜之處。上次嚟見好多枱客都係講普通話,今次都唔多見,客人疏疏落落咁, 我相信它真係見證一個時代嘅沒落😔。 埋單$276喺呢個商場 呢個價錢食晚飯,算 超值吧~