2021-08-02 1146 瀏覽
☀️🐝土瓜灣食日本丼飯嘅餐廳唔係好多,所以最近呢間新開嘅煙火食堂餐廳就吸引咗我入去啦(〃'▽'〃) 🤍不過今次就決定買外賣返屋企食,而唔係堂食,因為見到堂食都幾多人㗎。 (๑ʘ̅ д ʘ̅๑)!!! 🤍我同朋友都嗌左個温泉玉子牛柳粒飯,飲罐裝可樂,只係52蚊炸!仲要外賣減三蚊,學生再減三蚊,最後就係46蚊一個lunch set!好抵~(。’▽’。)♡🤍個人覺得個飯真係幾唔錯,啲牛柳粒一啲都唔韌,啲飯一舊舊痴埋算幾有咬口,cp值極高。٩۹(๑•̀ω•́ ๑)۶🤍見室內裝修都唔錯,應該坐得幾舒服,建議大家都可以試下呢間新開嘅餐廳。╰(*´︶`*)╯🤍不過今日平日晏晝一點幾兩點都幾多人架👍~( •̥́ ˍ •̀ू )🐝🐝

🐝🐝
外賣自取