2023-01-15 423 瀏覽
呢一間餐廳值得更多!!✨✨✨真心好想推介俾大家!!🥹💓已經係第二次試呢間餐廳,兩次感覺都非常好,天婦羅實在令人難忘❤️同友人星期日晏晝行入花園街,發現好幾間餐廳拍烏蠅😂除咗呢間已經坐滿左一半人!環境好舒服,感覺衛生乾淨💓店員一嚟到就拎咗個午市Menu俾我哋,由於openrice有相片限制,唯有俾少少大家睇下先🫶🏻然後你會發現,午市真係極!抵!食!!!黐線架邊會有餐廳6蚊有coke zero😂嗌完嘢食好快就有人遞上兩碗麵豉湯,普通麵豉湯啦佢今日唔係主角🤣過咗一陣我哋啲天婦羅終於到!!我同我朋友都嗌咗兩個海鮮天婦羅,我就跟冷麵佢就跟飯🫶🏻烏冬:好煙韌,冷麵個汁又唔會好鹹我個人覺得係甜甜地好夾個烏冬❤️加埋wasabi食個又係另一番風味❤️海鮮天婦羅:枱旁有個自家製天婦羅汁,好夾個天婦羅💓個人極度推介天婦羅菜心(?),每一塊葉都沾滿左炸粉,啖啖都極脆!!👆🏻友人點既海鮮天婦羅食到極飽,嘢食極高質埋單都只係百三🥹佢嘅質素絕對可以叫價一個餐百三蚊!係極良心超高CP值餐廳!推薦指數:❤️❤️❤️❤️❤️
呢一間餐廳值得更多!!✨✨✨
真心好想推介俾大家!!🥹💓

環境好舒服,感覺衛生乾淨💓

手打後文冷烏冬

👆🏻友人點既海鮮天婦羅