2021-08-30 25 瀏覽
街坊系列 – Romanne Leisure Food Concept💚小編最近想買返個藍芽喇叭🔊其實係想買好耐好耐🙈但又無心水M字頭果款好靚😍但好多人話CP值低好爭扎呀😖大家有冇推介歡迎話我知------------------------------環境: 位於朗豪坊旁邊既樓上餐廳😎大量採用自然光☀️第一刻就感覺舒服提供50個位左右🪑窗邊有啲係高枱晚餐時飲住杯酒🍺居高臨下望下街境都不失為一個平民價既高級享受🥰------------------------------食物: 黑松露忌廉湯 (跟餐)🫕份量好大碗🤭黑松露味好香好濃味道雖然稍淡一點🈴不過絕對合格午餐B 🍔($99)烤大啡菇芝士自家制牛肉漢堡配香料薯條😍勁大舊既BURGER衝擊視覺同味覺🤤烤大啡菇非常之香😋而且超級JUICY牛肉味濃🥩調味恰到好處麵包採用麥包🍞烘得非常香脆薯條份量完全可以滿足到薯條控😍新鮮香脆🤗香料粉好香帶微微的辣午餐M ($108) 🥩澳洲有骨肉眼紅酒汁配薯菜😍肉眼扒絕對係意想唔到既大份😱叫左5成熟🔥熟成掌握得非常好岩岩外香內嫰😋肉味香濃REST既時間足夠👍🏻肉汁鎖哂入面薯菜款式多🤪有薯仔,茄子,南瓜等等
小編最近想買返個藍芽喇叭🔊

都不失為一個平民價既高級享受🥰

食物: 黑松露忌廉湯 (跟餐)🫕

份量好大碗🤭黑松露味好香好濃
味道雖然稍淡一點🈴不過絕對合格

午餐B 🍔($99)
烤大啡菇芝士自家制牛肉漢堡配香料薯條😍

肉眼扒絕對係意想唔到既大份😱
叫左5成熟🔥熟成掌握得非常好

岩岩外香內嫰😋肉味香濃
REST既時間足夠👍🏻肉汁鎖哂入面
薯菜款式多🤪有薯仔,茄子,南瓜等等

服務: 年輕人為主打理餐廳👦🏻
午市非常繁忙😱樓面真係好忙