2023-05-14
上星期同2個小朋友去嘆杯貓茶(貓😽cafe)喺葵芳地鐵站行5分鐘就到啦,好方便! 而且收費亦都好抵,$138已經可以坐足全日,最開心嘅係收入仲會撥入支援救援浪浪的用途,真係 #非常有意義!一去到幾個小朋友已經急不及待入去睇貓貓,一入到去有好多隻好可愛嘅貓貓呀😍,而且你仲可以攞住貓貓玩具同佢哋玩,細佬勁鍾意係咁用毛毛棒同佢地玩🤣,鍾意貓嘅真係一定要去啊!除咗有貓貓玩,嗰度仲有好多board game,但係玩時玩記得唔好嘈到啲貓貓呀🤭,玩到肚餓嘅時候Cafe亦都有即叫即整嘅小食,我哋叫咗 香辣薯角、台灣炸鮮奶、炸薯條、台灣腸同泡芙,幾個小朋友秒速食晒,除此之外亦可以叫夠$100送外賣都得, #真係有得食有得玩有得做善事 ,CP值極高吖!有興趣去玩貓貓🐱同時又做善事嘅話,記得去探店
有興趣去玩貓貓🐱同時又做善事嘅話,記得去探店