2019-04-01 59 瀏覽
普羅旺斯焗釀魷魚意大利飯 126 7分魷魚好新鮮!而且入面有d餡同醬料,令到魷魚個味道發揮大極致!但對於小編個口味黎講,飯既味道有dd淡,如果濃味小小就好啦。/澳洲Midfield優質穀飼肉眼 248 8分肉質粉嫩多汁,火候處理得啱啱好,所以以上餐檯已經聞到肉香,令你口水馬上垂延三尺。食落去口感豐富,令人回味!/餐湯及麵包/餐飲/沙津 7.5分果日既餐湯應該係玉米同南瓜,甜甜地幾開胃。其次佢選左硬身法國麵包,香脆可口,又或者可以加埋落個湯度一齊食。餐飲正常,但對比其他食點有個小驚喜,就係佢會畀埋塊餅乾你,真係好似貴婦飲茶咁。佢個沙津我覺得好滿意!雖然菜式未去到好多款,但係勝在夠精緻!而且有埋羽衣甘藍依款偏貴但有豐富纖維對身體又好好既生菜,真係幾抵食!唔夠仲可以自己夾多碟添!
普羅旺斯焗釀魷魚意大利飯 126 7分
澳洲Midfield優質穀飼肉眼 248 8分