2020-11-14 45 瀏覽
灣仔開咗間新嘅西餐廳,裡面超大超寬敞!煙三文魚海撒沙律($80)- 煙三文魚有四塊,好驚喜!蒜香雞翼($48)- 雞翼好香口,熱辣辣又脆卜卜,仲要價錢一啲都唔貴。雖然係星期六的晩上,但餐廳都仲有個好掋食嘅全日精選套餐。套餐跟蒜蓉包同餐湯。蒜蓉包即叫即烘,好香脆之餘仲見到有蒜蓉粒係面。餐湯方面可以揀忌廉蘑菇湯同羅宋湯,我哋嗌咗羅宋湯就不過不失。美國頂級牛肩扒拼扭倫腸意粉($138)- 估唔到weekend百幾蚊就有牛扒套餐食。牛扒我嗌咗medium, 肉質非常嫩滑,裡面帶點紅,好juicy。平時唔太好腸嘅我竟然覺得呢個腸都幾好食。個餐仲可以配飯、意粉或薯菜,所以一定夠晒飽。香煎三文魚忌廉汁意大利飯($138)- 呢個好高質!個三文魚外表煎得好脆口,魚肉又鮮嫩。意大利飯一啲港式style 都無,配上忌廉汁又唔覺得膩,一定要試下。加八蚊仲可以轉特飲水蜜桃綠茶和蜂蜜蘆薈綠茶很飽,但非常滿足。灣仔都有CP 值咁高嘅餐廳,一定會再幫襯。
灣仔開咗間新嘅西餐廳,裡面超大超寬敞!

煙三文魚海撒沙律($80)- 煙三文魚有四塊,好驚喜!

雖然係星期六的晩上,但餐廳都仲有個好掋食嘅全日精選套餐。

加八蚊仲可以轉特飲水蜜桃綠茶和蜂蜜蘆薈綠茶