2020-12-07
近排疫情再次嚴重左 自己都少左堂食 係外賣 app見到外賣自取有優惠 就選擇左呢間「Cafe Fabulous」我睇中佢既原因係外賣自取唔洗$260蚊 就已經有齊2個主食+2個小食+2杯飲品 好抵!!😍芝士白汁焗鴨胸意粉意粉份量好足,意粉軟硬剛剛好芝士味濃郁 而且好多汁 唔會令意粉身 每條意粉都能掛到醬汁最驚喜係佢鴨胸都幾多,鴨胸味道有點咸 撈埋意粉一齊食就岩岩好👍🤤黑椒炸蝦天婦羅螺絲粉黑椒味適中,帶有點辣味炸蝦天婦羅有成4大條 炸衣酥脆可口炸蝦好厚身 大條到睇唔到螺絲粉😂😋配埋螺絲粉食 唔錯🤤蜜糖芥末雞翼(6pcs)蜜糖味好香 帶有少少脆邊 皮脆肉嫩 好有BBQ風味蜜糖雞翼本身係香港人既最愛 加入芥末 變得更好開胃🥰脆炸芝士蝦球(10pcs)🍤呢個小食 岩晒我呢個芝士迷外面係麪包糠 炸到金黃色 香脆可口外酥內嫩,咬開入面仲有濃濃既軟心芝士 好惹味而且有成10粒咁多 好滿意👍👍👍飲品選擇左熱金橘檸檬綠茶+熱蜜桃紅茶冬天最好飲番杯熱飲,兩杯味道清甜 夠滋潤🌟總結: $260都唔洗就可以食到好飽 CP值好高👍👍👍👍👍外賣拎回家仲夠晒熱 而且份量全部都唔少 如果有機會搵日要堂食 因為自
芝士白汁焗鴨胸意粉
意粉份量好足,意粉軟硬剛剛好
芝士味濃郁 而且好多汁 唔會令意粉身 每條意粉都能掛到醬汁
黑椒炸蝦天婦羅螺絲粉
黑椒味適中,帶有點辣味
炸蝦天婦羅有成4大條 炸衣酥脆可口
炸蝦好厚身 大條到睇唔到螺絲粉😂😋
配埋螺絲粉食 唔錯🤤
蜜糖芥末雞翼(6pcs)
蜜糖味好香 帶有少少脆邊 皮脆肉嫩 好有BBQ風味
蜜糖雞翼本身係香港人既最愛 加入芥末 變得更好開胃🥰
脆炸芝士蝦球(10pcs)🍤
呢個小食 岩晒我呢個芝士迷
外面係麪包糠 炸到金黃色 香脆可口
外酥內嫩,咬開入面仲有濃濃既軟心芝士 好惹味
而且有成10粒咁多 好滿意👍👍👍
飲品選擇左熱金橘檸檬綠茶+熱蜜桃紅茶
冬天最好飲番杯熱飲,兩杯味道清甜 夠滋潤
外賣拎回家仲夠晒熱 而且份量全部都唔少
如果有機會搵日要堂食