2021-12-17
好耐冇食韓燒😝今日約左朋友食任食韓燒,簡左將軍澳呢間running燒🥰之前係旺角分店食過,價錢合理😛而且花款都幾多,所以今次就決定食埋將軍澳呢間啦😆😆呢間韓燒係任食110分鐘,平日$268/位、假日$298/位😛😛呢間韓燒係用手機qr code落單,節省左好多時間又方便☺️☺️朋友負責點餐,而我就去自助區拎野食😋😋爭分奪秒😚😚 自助區都幾多花款,除左有唔同種類既樽裝飲品外,仲有鮮榨橙汁、老火湯、紅豆沙😙可以食完燒肉下下火😆😆 各式各樣既小食都擺哂出黎,有炸春卷、炸薯角、拍青瓜、泡菜等等,唔洗全部都食肉😝😝全部任refill唔嬲😎泡菜仲好正宗,醃到好好味😜😜醬油區仲有六款醬油自選,蒜蓉、大醬、鹽醬、烤肉醬、韓式辣醬、燒肉汁等等😜😜醬料真係為燒肉增添左唔少特別味道🥰🥰餐廳為左節省人手,仲用左機械人幫手送餐🤩🤩真係好神奇點餐後,好快已經上齊哂我地點既肉類😙😙牛肉燒完好腍好多汁😌全部都好香既肉味,牛柳片有適量厚度,不過都好快熟😜柔嫩多汁🤤點埋頭先自制既醬汁,唔會太油膩😽😽餐廳店員仲會主動幫手燒,仲教埋我地點燒先最好食😝傳受左燒肉既技巧比我地☺️最後我地仲叫左水冷面同埋年糕湯清下啲油膩感同熱氣,真係食
最後我地仲叫左水冷面同埋年糕湯清下啲油膩感同熱氣,真係食到好飽,值回價錢😌😌