2023-07-03
Family Day 最鐘意帶呀仔去megabox,勝在裏面多親子野及家品店,行左陣見到有間「一燒肉」套餐價錢都係由 $150 - $250左右 平靚正😍,有好多款套餐選擇 所以入去試吓嗰度環境非常闊落 、又有好多卡位 一啲都唔迫,家庭聚餐都坐得好舒服😌 而每個座位嘅櫃桶放咗餐具、紙巾及牙籤,枱面放咗多款醬汁及調味料,手機Qr code落單,簡單易用👐🏻極上鹿兒島A4和牛肉眼寿喜焼套餐 $188鹿兒島A4和牛肉眼寿喜焼+朝鮮風咪厚切五花腩+十味雞上脾肉包括是日湯品、生菜、日本玉子、枝豆、甜品望落去已經好吸引,牛既油脂豐富,肉質入口即溶,好食🤤👍🏻 雞髀肉嫩滑,我就剪開哂比溱溱食,佢都食得好滋味。極上甲日本產蟹味噌甲羅焼き$228我地加左+$15 轉紫菜溫泉玉子飯鹿兒島A4和牛壺漬+鹿兒島A4和牛肩肉+厚切牛舌芯配塩蒽個蟹膏超正 ,好似去左日本咁,好有蟹膏鮮味,食物質素好高😉澳洲M5和牛內裙邊150g $108其實内裙邊係牛腹近橫隔膜嘅位置食嘅口感啖啖肉,燒至七成熟,入口肉味香濃,勁香牛味 ,而且口感豐富又juicy,仲要份量十足,一啲都唔韌🤤抵食呀
極上鹿兒島A4和牛肉眼寿喜焼套餐 $188
鹿兒島A4和牛肉眼寿喜焼+朝鮮風咪厚切五花腩+十味雞上脾肉
包括是日湯品、生菜、日本玉子、枝豆、甜品
極上甲日本產蟹味噌甲羅焼き$228
我地加左+$15 轉紫菜溫泉玉子飯
鹿兒島A4和牛壺漬+鹿兒島A4和牛肩肉+厚切牛舌芯配塩蒽
個蟹膏超正 ,好似去左日本咁,好有蟹膏鮮味,食物質素好高😉
澳洲M5和牛內裙邊150g $108
其實内裙邊係牛腹近橫隔膜嘅位置