2018-09-14 807 瀏覽
原來潮園已經改為食雞煲,見到寫住新張期內,只收$118任飲任食2小時即管同朋友去試試, 裏面格局全部是圓檯, 七點半去到已經坐滿人, 隔離鋪食魚蛋粉的,亦都可以坐過這邊食煲底可揀雞煲,卜卜蜆煲,水煮魚,酸菜魚,烤魚, 全部都可以揀小中大辣, 我們就揀左個卜卜蜆煲, 煲內好多蜆,一d都唔寒酸, 食物全部都是自己拎,絕對新鮮, 不像其他酒樓,出面拎食物都好污糟及多烏蠅 鯇魚片,魚頭- 絕對好新鮮 食了很多 雲吞,水餃 ,魚皮餃,韭菜餃-全部都好好食, 因為間舖賣緊魚蛋粉,絕對新鮮 肥牛及豬肉片- 都出乎意料之外,咁嘅價錢食到高質素 墨魚丸,魚蛋,牛丸- 全部都好食,絕對 唔係只有粉在內 豬皮, 鵝腸 ,水浸魷魚- 亦都好好食 炸魚皮- 薄薄脆一句講曬, 咁嘅價錢食到高質素食物,絕對係超超超超值一定會再去 , 就算做回正價,都只係$138,都係超抵!咁嘅價錢喺其他地方只係食到比較差嘅食物,但係潮園一定值回票價!隔幾日一定要去再試下其他煲
鯇魚片,魚頭- 絕對好新鮮
食了很多

肥牛及豬肉片- 都出乎意料之外,咁嘅價錢食到高質素

墨魚丸,魚蛋,牛丸- 全部都好食,絕對 唔係只有粉在內

豬皮, 鵝腸 ,水浸魷魚- 亦都好好食

炸魚皮- 薄薄脆

一句講曬, 咁嘅價錢食到高質素食物,絕對係超超超超值
一定會再去 , 就算做回正價,都只係$138,都係超抵!

隔幾日一定要去再試下其他煲

卜卜蜆煲