特選美國牛肩胛放題 $179(未加一)* 湯底有6款選擇,我和朋友選了「蟲草花雞白湯」和「沙嗲湯底」。「蟲草花雞白湯」好適合飲食較健康、喜歡吃清少少嘅朋友,唔肥膩,湯底清甜;而「沙爹湯底」就適合口味較重嘅人,沙嗲好香花生醬味、好香!* 美國牛肩胛切得夠薄片,雖未至於入口即溶,但牛味頗香,下次會想嘗試美國或日本和牛😋* 食物種類夠多,蔬菜有好多款,仲有沙律bar,唔鍾意食肉嘅朋友仔都會有好多嘢啱食。可以試下特色韓國餃子、蕎麥麵、軟雪糕、泡芙、小Brownie、小芝麻蛋糕!* 醬料選擇唔少,除咗有蒜蓉、炸蒜、辣、芫荽,仲有辣醬、麻醬。不過佢提供嘅匙羹比較大,大家夾辣椒嘅時候要小心唔好一次拎太多啊~* 飲品有多款汽水選擇,最驚喜係有芒果同提子沙冰🍧,仲有雀巢咖啡機。總括嚟講,唔使$200有牛肉放題,CP值超高👍住將軍澳嘅朋友仔可以一試。
特選美國牛肩胛放題 $179(未加一)