最近去左筲箕灣[ 喜亭軒 ]  食放題任食!好耐冇食打邊爐,天氣凍凍地啱啱好。呢間上次喺朋友屋企附近經過時,已經號想去。食過嘅打邊爐放題當中,呢間嘅食材都算豐富,多選擇咯!最精彩係佢嘅雪糕。有Dryers.同Movenpick,Movenpick嘅咖啡味雪糕超級好食我食咗兩杯,記得一定要食。仲有一款韓國珍珠奶茶雪條都好好味。講返主食,可以自己用手機落單。有和牛任叫,仲有海鮮拼盤!海鮮拼盤嘅蟹好清甜,新鮮,仲有鮑魚,石斑,帆立貝,墨魚仔,蚌😍刺身任叫,三文魚大大件好厚肉。仲有甜蝦,虎蝦同埋帆立貝等。佢嘅手打肉丸都好出色。解黑松露蝦丸同埋墨魚丸。香口又彈牙。記得要食佢嘅麻辣雞煲!味道有驚喜,食晒完全唔夠喉!而我叫了小辣,鐘意食辣推薦中辣,非常好味😋飲品選擇都好多!😍😉好想快啲再去食多次!
仲有一款韓國珍珠奶茶雪條都好好味。
刺身任叫,三文魚大大件好厚肉。仲有甜蝦,虎蝦同埋帆立貝等。
佢嘅手打肉丸都好出色。解黑松露蝦丸同埋墨魚丸。香口又彈牙。
飲品選擇都好多!😍😉
好想快啲再去食多次!

麻辣雞煲
和牛