2022-11-28 171 瀏覽
以前返工已經一試愛上嘅犀牛犀牛終於過到嚟寶琳因為時間已去到8點,我地打電話去舖頭問左好多問題,而店員都好耐心咁一一解答。本來諗住電話落單,但實在太多野所以最後都9秒9衝去間舖怕趕唔切last order 。個menu 好多野食,但唔知係咪因為新開張加埋就收舖,有部分想食嘅都無😫問左一大輪之後,我地order 左薯泥培根蔬菜蛋捲同埋白桃烏龍🤩薯泥培根蔬菜蛋捲拎到上手嗰陣熱辣辣,忍唔住咬咗啖先記得影相,咬左幾啖已經停唔到口。個配搭一啲都唔油膩,薯泥配培根嘅香味加埋蔬菜嘅爽脆口感真係無得輸🥓🥔🥗而白桃烏龍我order 左走甜嘅關係甜甜酸酸,帶到茶香得嚟又有白桃嘅味道。重點係入面真係有白桃,非常解膩 🍑☕️🧋PS 佢地幅壁畫真係好有心思好靚,等野食個時不防留意下💖
以前返工已經一試愛上嘅犀牛犀牛終於過到嚟寶琳

薯泥培根蔬菜蛋餅

白桃烏龍

PS 佢地幅壁畫真係好有心思好靚,等野食個時不防留意下💖
5 分鐘 (外賣自取)
宵夜
薯泥培根蔬菜蛋餅