2024-05-08 163 瀏覽
旺角美食雲集,自然係覓食嘅好去處啦~ 今次去嘅係滿屋,試下佢個放題點先!咧段時間叫任何餐都自動升級,可以無限叫榴槤🤤 佢啲榴槤又幾唔錯,甜得嚟都幾香榴槤味~另外仲有好多嘢可以叫,淨係壽司款式都好多✳️榴槤加州卷真係一大勺榴槤喺面噶🤤配住壽司食竟然一啲都唔怪✳️芝士鰻魚卷除咗上面嗰塊炙燒過嘅芝士,入面仲有忌廉芝士,食落好幼滑,加埋鰻魚同燒汁味道好豐富✳️各款刺身都好新鮮,而且每一塊都好厚肉,肉質鮮嫩彈牙,中意食刺身嘅不妨叫多啲~✳️另外好推薦佢個日式蠔鍋,蠔肉多之餘,個湯好鮮,配住菜同埋少少粉絲食真係好正🤤如果唔係食放題真係叫多幾碗✳️仲有佢熟食嘅滷水牛脷都好正,每塊都好厚,而且炆得好腍。雖然鹽燒牛舌都唔錯,但個人中意佢咧款多過鹽燒~另外仲有好多菜式可以叫,同埋出面都有好多冷盤、甜品可以攞,真係太多講唔曬。我哋叫咗燒蠔、花膠、西冷牛扒、蒲燒鰻魚等等,整體味道都唔錯飲品都有好多款,有熱清酒任斟,咖啡機、熱茶、紙包飲品同罐裝飲品,基本上平時接觸開嘅飲品通通都有🤣特別一提,佢雪糕雪條有好多唔同款,有我嘅童年回憶孖條同旺寶❗️❗️仲有Movenpick同Häagen-Dazs~~ 感覺200幾蚊可以食到,飲到

另外仲有好多嘢可以叫,淨係壽司款式都好多

感覺200幾蚊可以食到,飲到咁多唔同款嘅嘢,而且質素唔差,cp值真係算高~