2022-12-31 46 瀏覽
今日去左呢間Yuyusushi 手握壽司🍣串燒和食食晚飯🥣疫情之下屹立不倒皆因食材新鮮價錢公道👍呢個係食家嘅要求🤔環境舒適座位寬敞呢個都係我滿意嘅地方😊因為舒適嘅環境會令人心情開朗影響食慾😋我揀咗兩個餐,一個係特上壽司定食,呢個餐前菜係味噌湯,沙律,杯仔蒸蛋。我最欣賞杯仔蛋,裏面有瘦肉、蟹柳,還有一片菇雞蛋好滑份量好適中,熱辣辣好好味😋主菜係12件唔同款壽司有我鍾意食嘅三文魚🍣帆立貝,油甘魚,甜蝦,魷魚、吞拿魚、海膽壽司😘真係唔需要加入豉油同芥末一齊食,都好好味👍還有一個餐係銀鱈魚西京燒,如果老人家喜歡食魚,呢個餐就啱佢啦!三舊魚一碗飯,還有少量瓜菜伴碟👍銀鱈魚好滑唔多骨。食埋個前菜啱啱好👌還有和風蕃茄野菜沙律同兩舊吉列生蠔未食😊先食蕃茄沙律幫助消化再食吉列生蠔😋奉送餐後雪糕😘今餐真係好豐富,好滿足👍
今日去左呢間Yuyusushi 手握壽司🍣串燒和食
食晚飯🥣

今餐真係好豐富,好滿足👍