2021-04-06 162 瀏覽
有冇朋友仔同照片一樣好鍾意食辣野呢?雖然成日經過百寶利但係都唔知裏面原來有好嘢食,朋友推介話呢間嘅串串鍋CP值高又好食,所以就嚟試吓,任食$158@位加一,同朋友都幾滿意_首先湯底方面有多款選擇,有辣有唔辣,今次我哋就揀咗麻辣小辣,味道香口惹味亦夠麻香,大部份串串同飲品都可以自行出去出邊拎,另外海鮮、肥牛等就係自己寫紙仔比店員,小編特別推介沙白和安格斯肥牛,沙白清甜冇沙,安格斯肥牛肥瘦剛剛好,食落去都幾有牛肉味,另外佢哋嘅串串芫荽牛同泡椒牛都幾特別,大家嚟到嘅時候都可以試吓_出邊拎嘅配料方面都有唔少選擇,包括金菇肥牛串、魷魚、各種丸類、蟹棒、響鈴等等,配料都係一般常見火鍋店會見到嘅,小編揀嘅配料大多都非常吸味,特別推介魚皮餃,食落去彈牙惹味食到最後都會有雪糕🍦今次嘅用餐體驗唔錯,雖然爆場但店員服務都唔錯,下次有機會再試

_

_