2023-08-18 57 瀏覽
兆萬多野食就眾所週知㗎啦😎 但成日覺得果到啲放題質素都麻麻,最近朋友介紹一間cp 值幾高既放題,就決定去試吓🤩-我哋既餐有仼食和牛+仼食海鮮刺食🦞 鍋方面可以揀火鍋或者雞煲🍲 我哋揀左沖繩昆布湯拼蕃茄湯,另外+$50 就有海鮮船😆-🥢海鮮船海鮮種類又多又新鮮🥰 上到枱幾隻蝦同鮑魚都仲好生猛仲識得郁😆 另外仲有蠔、蟶子、蜆、帶子、龍躉等,食哂啲海鮮個胃都佔左一半🫣🥢和牛一開始會有歡迎盤,有齊4款靚牛:SRF和牛肉眼、安格斯牛小排、嚴選牛肩胛同極上牛板腱🐮 4款牛肉質都唔錯,雪花都幾靚🤩啱哂中意食牛既大胃王可以食翻夠本!-另外仲有多款海鮮,肉類可以選擇,就連飲品同醬料都好多選擇😚 飲品都好貼心有暖有凍有常溫選擇-整體上都幾唔錯😋 價錢都幾實惠,二百幾蚊又有和牛又有生猛海鮮,值得一試!
🥢海鮮船

🥢和牛