2022-06-23 1072 瀏覽
話說朋友喺附近上完training,想大解放食下牛扒😳就黎呢度滿足一下想食肉嘅慾望🥰🥰餐廳有個雪櫃display唔同品種、部位嘅牛扒,order嘅時候仲可以揀要幾多gram,同時滿足到大胃王同細胃口嘅人🤣我同朋友揀咗牛柳同肉眼。餐枱上面,有Himalayan pink salt、black pepper,岩哂食咩都中意落pepper嘅我。想讚一讚,餐廳會提供圍裙,好細心💖咁就唔怕整污糟d衫喇。餐廳將牛扒煎到3成熟,我地就等多大概3分鐘,牛扒剛剛好5成熟,正!肉眼同牛柳嘅肉質都唔錯,牛味好夠濃郁,咬落都juicy好夠肉汁,亦唔會好多筋。Btw,第一次飲coffee and caramel 汽水,有驚喜wo!

想讚一讚,餐廳會提供圍裙,好細心💖咁就唔怕整污糟d衫喇。