2022-10-10
Foodiecollecti 又出城啦😍今次黎到將軍澳其實好多朋友住呢邊但硬係覺得呢邊好遠🤣🤣🤣今次又的起心肝黎食下野😍Lunch揀左一間causal得黎又有驚喜既西餐快餐店OMG Chicken=====================午餐時間由1200-1630可以散叫亦可以叫set個人prefer如果岩食既叫set係唔錯既選擇❤️我地一行二人叫左兩個setA1 ) OMG chicken (2件)配白汁雞皇飯 ($68) 可選蜜糖芥末籽/BBQ汁/香辣汁E) 美式BBQ醬烤豬仔骨配薯條$108套餐配餐湯/沙律/薯條(三選一),送餐飲(轉特飲+$12)味道😋本身諗住妟晝快食一個餐無乜特別要求,不過又真係覺得幾唔錯1️⃣OMG chicken我地揀左蜜糖芥末籽,醬汁偏香甜,肉質彈牙,好味2️⃣白汁雞皇飯就正常發揮,不過同飯幾夾!3️⃣BBQ 豬仔骨既肉質同醬汁都係我最鐘意,豬仔骨最怕係好淋身既肉,呢度既係彈牙爽口既肉感,配上bbq醬,正!份量亦好有誠意,一份兩排,總共有八到十支骨,扺食!4️⃣餐湯係忌廉蘑菇湯,味道濃郁順口,係唔錯既starter😌5️⃣特飲menu幾吸引,我地叫左菠蘿荔枝四季春同白桃四季
今次黎到將軍澳
叫set係唔錯既選擇❤️
我地一行二人
叫左兩個set
E) 美式BBQ醬烤豬仔骨配薯條$108
套餐配餐湯/沙律/薯條(三選一),送餐飲(轉特飲+$12)
味道😋
本身諗住妟晝快食一個餐無乜特別要求,不過又真係覺得幾唔錯
2️⃣白汁雞皇飯就正常發揮,不過同飯幾夾!
5️⃣特飲menu幾吸引,我地叫左菠蘿荔枝四季春同白桃四季春茶,可能平時飲開齋茶,略嫌有少少偏甜,下次再黎要揀番啱個甜度先得😛但飲落清爽開胃,加$12可以試下,而且個杯好靚😂
主要係以一半梳化普通座位,
環境乾淨企理,無油煙味👍🏻
呢度要收+1服務費,留意翻🥰
整體感覺幾好,係CP值高嘅西餐選擇😌